понеделник, 2 януари 2012 г.

Не искаме да Ви спестим и тази информация - защото е важно всеки да знае,че ФОЙЕРВЕРКИТЕ са ОПАСНИ - ВИНАГИ СПАЗВАЙТЕ ИНСТРУКЦИИТЕ ЗА УПОТРЕБА,НЕ ГИ "СМЕСВАЙТЕ" С АЛКОХОЛ И НИКОГА НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА ГИ ПРЕРАБОТВАТЕ И "ПОДОБРЯВАТЕ"...

20-годишен младеж е настанен с изгаряния, причинени от пиратки в МБАЛ – Бургас през нощта.

Още двама души са потърсили помощ в Спешното отделение, те са били с травми и са освободени за лечение по домовете.
Вчера са постъпили три по-сериозни случая на пострадали от пиратки-самоделки.
Двама са били настанени в „Реанимация” и един в „Хирургия”.
Двамата души в реанимация не са в много добро състояние, тъй като самоделките са гръмнали в лицето и ръцете им.

Шестима пострадали от пиратки и четирима пияни младежи са приети в "Пирогов".
В новогодишната нощ шестима души, с върхови ампутации на пръстите, причинени от пиратки, са приети в спешния травматологичен кабинет. Трима от тях са оперирани, информира д-р Емил Йорданов.
В предишни години броят на ранени от пиратки е бил десетки пъти по-голям, а и нараняванията - значително по-тежки, отчитат медиците.
В Клиниката по токсикология са приети двама на 15 години, един на 17 години и млад мъж на 21 г. И четиримата са прекалили с алкохол.
За хирурзите, дежурството през последното денонощие е било с обичайното натоварване. Прегледани са 42 пациенти, осем от тях са приети на лечение. Пиротехника подпали апартамент във Видин
Трима души са вдишали дим при пожар във Видин, възникнал след неправилно ползване на пиротехнически изделия, съобщиха от пресцентъра на МВР. Сигнал за огъня е получен в първите минути на новата година - гори апартамент в жилищен блок в ж.к. “Гео Милев”. Пожарът е унищожил домашно имущество в жилището. С пристигането пожарникарите погасили пламъците, изведени са хората, които живеят там – две жени /56 и 28 г./ и мъж. Те не са пострадали, но са вдишали дим, отведени са за преглед в местната болница. Огънят е тръгнал от пиротехническо средство.


Няма коментари: